UX Design praktikant hos WelcomeBob [Denmark]


 

 $ads={1}

Vil du være med til at forme fremtidens brugervenlige digitale dørtelefon og få reel indflydelse på produkter, der bruges af tusindvis af mennesker?


Hos WelcomeBob søger vi en dygtig og selvstændig UX Design praktikant, der ønsker at tage ansvar for et redesign fra brugerinddragelse til developer hand-off, og samtidig få mulighed for at prøve din faglighed af i en mindre virksomhed i kraftig vækst med tårnhøje (bruger)ambitioner.

WelcomeBob producerer bl.a. en digital videodørtelefon, som ringer til vores app på din telefon i stedet en gammeldags telefon. Vores mål er at skabe den mest brugervenlige dørtelefon og webadministration på markedet. Vores produkter inkluderer to mobilapps, en dørtelefon med touchskærm, IoT-produkter og et webadministrationspanel. Vi tror på, at vi i dag har den mest brugervenlige løsning på markedet, men vi ved, at vi kan blive endnu bedre, og det er her, du kommer ind i billedet.

Som praktikant hos WelcomeBob får du mulighed for at arbejde med brugerinddragelse og redesign/videreudvikling af et af vores produkter. Du vil have fuld metodefrihed, og vi opfordrer dig til at bruge dine kompetencer fra studiet til at udfordre vores tilgang til brugerinddragelse og brugeroplevelse. Vi vil hjælpe dig med at etablere kontakt til vores brugere og dækker eventuelle rejseomkostninger uden for Aarhus, hvis det er nødvendigt. Efter brugerinddragelsen forventer vi, at du griber skitseblokken og præsenterer os for et udvalg af inspirerende oplæg, der viser forskellige måder at forbedre brugeroplevelsen på. Og så skal de fælles erfaringer og indsigter omsættes til en wireframe. Du vil få ansvar for dit eget projekt og mulighed for at arbejde selvstændigt, samtidig med at du får støtte fra vores CTO.


Vi forestiller os, at du:

  • Er studerende på kandidatniveau i digital design eller en lignende uddannelse

  • Er nysgerrig og ansvarsbevidst

  • Har interesse for at lære nyt og udforske din faglighed


Dine opgaver og ansvar vil inkludere:

  • Udføre brugerinddragelse og brugertests

  • Skabe redesignforslag til et af vores produkter

  • Samarbejde med vores CTO og udviklingsteam

  • Implementere dit design i en wireframe og forberede det til developer hand-off


Vi tilbyder:

  • Mulighed for at have reel indflydelse på vores produkter.

  • Arbejde med et produkt, der bruges af tusindvis af mennesker, og måske tilføje det til din portfolio

  • Kontorplads i Aarhus - i et kontorfællesskab med andre virksomheder

  • Frokostordning

  • Virtuel sparring med kollegaer, og adgang til et fysisk fællesskab af interessante mennesker og virksomheder


Hvis du drømmer om at arbejde i et stort corporate designkontor med mange UX kollegaer og uendelige budgetter, så er WelcomeBob måske ikke det rette sted for dig. MEN hvis du derimod er ivrig efter at tage ansvar for et produkt, der faktisk kommer på markedet, og samtidig ønsker at blive hørt og have frihed til at løse opgaven på din egen måde, så er du landet det helt rigtige sted!

Hos WelcomeBob vil du arbejde tæt sammen med vores CTO og have mulighed for at samarbejde med vores remote udviklingsteam. Vi har ikke et stort og prangende kontor, men vores kontorfællesskab i Aarhus er omgivet af andre spændende virksomheder, som vi har et godt fysisk fællesskab med.

Så hvis du er klar til at dykke ned i en unik og fleksibel arbejdsoplevelse, hvor du kan udvikle dig og lære nyt i et mindre virksomhedsmiljø, så glæder vi os til at høre fra dig!


Praktikken vil have opstart i august 2023. Praktikken er ulønnet. Send din ansøgning inkl. CV, foreløbige karakterer og eventuelle eksempler på tidligere arbejder. Vi svarer løbende og holder løbende samtaler.


Vi ser frem til at høre fra dig og udforske, hvordan du kan bidrage til at gøre WelcomeBob endnu bedre for vores brugere.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال