Data Science - Anvendt AI [Denmark]


 

 $ads={1}

Kan du implementere ML - og DL algoritmer i Python? Kan du analysere, forstå og omsætte forretningsbehov til Data Science Metoder? Finder du lige så stor glæde ved korte projekter som ved refactoring- og inkrementel udvikling af eksisterende løsninger? Kan du se dig selv vokse ind i rollen som full stack data scientist?

Så kan du blive vores nye kollega. Du bliver en del af en større data analytics gruppe med BI-udviklere, statistikere og data science profiler. Du skal arbejde med anvendt AI i data science teamet i alle faser fra forretnings- og dataforståelse til modeludvikling, deployment og drift.

SEGES Innovation, Digital
I afdelingen Digital udvikler vi digitale løsninger til landbrugs- og fødevaresektoren. Det er bl.a. løsninger som understøtter klima og bæredygtighed, biodiversitet, køers sundhed og velfærd eller præcisionsjordbrug f.eks. med det formål at beskytte grundvandet via differentieret tildeling af gødning og plantebeskyttelsesmidler.

Vi arbejder også med løsninger som understøtter kliniske forsøg med foder, indeklima i en grisestald eller landmandens virksomhedsdrift. Helt overordnet understøtter en lang række af vores løsninger landbrugserhvervet grønne omstilling.

Konkret arbejder vi indenfor data science dels tæt sammen med en række innovations- og forskningsfokuserede kollegaer, dels tæt sammen med krydsdisciplinære produktteams.
Om jobbet
Jobbet er en unik mulighed for både at være med i forskningsprojekter sammen med universiteter og at have stor fokus på software ingeniørkundskaber herunder MLOps. Vi arbejder på alle typer af data: satellit data, video, billede, tabular og tekst.

Med andre ord, så er vi et fantastisk sted med masser af projekter, produkter og idéer, hvor du kan udvikle dine data science kompetencer.

Vores fokus er:

  • Applied AI som værdiskabende funktionalitet
  • Opbygning af kompetencer indenfor både projekter og produkter

Som data scientists hos os sætter vi en stor ære i at se vores arbejde give værdi til brugeren. Vi holder også meget af at enable vores tætte kollegaer i analytics gruppen og i produktteams via tooling, hjælp og undervisning. Vi ønsker inderligt at gøre en forskel!

Forventninger til rolle og mindset
Vi arbejder langt størstedelen af tiden med udfordringer, der kræver anvendt data science, hvor vi benytter IaaS og PaaS i Microsoft Azure. Det betyder, at du skal kunne se dig selv arbejde med, og udvikle dig indenfor, nogle af diciplinerne nedenfor.

Discipliner

  • Data engineering
  • ML engineering
  • Software engineering
  • Analyse
  • Statistik

Vi ønsker en kollega der brænder for sit felt og tager et stort ansvar for at teamet lykkes.

Vi kigger efter en person, der har evnen til at fordybe sig, som kan skifte mellem at arbejde struktureret og kreativt samt dele viden og erfaringer. Lysten til at lære er vigtigere end nuværende kompetenceniveau.

Vi lover dig mulighed for at levere yderst meningsfuldt arbejde og vi prioriterer at investere i din faglige udvikling i tæt samarbejde med stærk faglig ledelse og fantastiske kollegaer.

Passer det ikke helt perfekt på dig? - så skriv alligevel!

I SEGES Digital ønsker vi en diversitet i vores teamsammensætning. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال